Referenties
Ervaringen van...


Door: Diana Kamphuis - DownTown Oldenzaal

Onderwerp: 15 november 2019 - 50 Sarah feest 

Wij vonden het echt top gisteren en zijn nog flink aan het nagenieten. Mede dankzij jou is het een super geslaagd feestje geworden. Qua verlichting en muziek alles goed voor elkaar. Goede muziek en jij doet zelf ook heel enthousiast mee. Heel erg bedankt hiervoor.


Door: Marijn Zeevalk - Feest Vijverzaal Houtmaat Hengelo

Onderwerp: 26 oktober 2019 - 3 verjaardagen, samen 100:

3 generaties, een 20, 30 en 50 jarig jubileum. René breide alles moeiteloos aan elkaar. Mooie opbouw en dat liep over in een knalfeest, zelfs oma met haar 87 jaar eindigde op de dansvloer. Mooi concept met de 'viltjes' voor verzoekjes. Erg professioneel en alles snel geregeld. Top! Bedankt René 😁


Door: Anne-Karin en Benno Scholten (Säffle Zweden)

Onderwerp: Bruiloft 6 Juli 2019

Wat een geweldige dag! En zonder DJ René ,die s'middags tijdens de soundcheck de stemming er al inbracht, zou het niet hetzelfde zijn geweest. Gasten uit verschillende landen gingen totaal uit hun dak😂 Omdat René perfect aanvoelde wat nodig was. Van ABBA tot Hazes en van reggae tot dance/trance ! We hebben het allemaal voorbij horen komen😀

Nogmaals hartelijk bedankt René 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻


Door: Bruidspaar Marie-Louise en Frits Wevers

Onderwerp: Huwelijk 23 augustus 2019

DJ Rene, hoe kunnen wij jou bedanken? Met zo veel professionaliteit, kennis en passie heb jij onze bruiloft tot een grandioos succes gemaakt. Hoe jij onze gasten aanvoelde was deel van het succes. Rene, BEDANKT!


Door: Peter en Ellen Offenberg - Lageveld Wierden

Onderwerp: 40 jarig huwelijk 

We hebben gisteravond ons 40 jarig huwelijk gevierd met René als dj. We zijn enorm blij dat we een onvergetelijke avond hebben gehad waarbij er heel veel gedanst is. Rene weet de stemming erin te brengen en te houden. Zijn muziekkeuze was geweldig en hij voelde de sfeer goed aan. Dank je wel René.


Door: Mark Geerdink - De Houtmaat Hengelo

Onderwerp: Abraham feest 4 mei 2019

Afgelopen vrijdag 3 mei jl. hield ik een feest bij de Houtmaat in het boothuis. Dit omdat ik 50 jaar ben geworden (op 4 mei). Het was echt een topavond, met gasten die goede zin hadden, goede bediening, maar bovenal een zeer goede DJ René!

Hij voelde zeer goed aan wat ik/wij allen wilden en vertaalde dat in de juiste muziek op het juiste tijdstip👍. Een week voor het feest nam René ook al de moeite om even bij ons thuis te komen om kennis te maken. Dit om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het feest. Erg professioneel! Op de avond zelf lagen er op de (praat) tafels pennen en bierviltjes waarop je verzoeknummers bij hem in kon dienen, zodat er voor iedereen de mogelijkheid was om zijn of haar favoriete nummer te horen. Hij kent ook echt bijna alle nummers of heeft ze wel!

Ik kan nog wel even zo doorgaan, maar stop nu.

Kortom: echt een aanrader voor je feest👍👍. Ik zou hem iedereen aan bevelen.

Groet Mark Geerdink.


Door: Ellen Fleer - Twentse Bierbrouwerij

Onderwerp: Sarah feest 9 maart 2019

Zaterdag 9 maart jl., mijn 50 jarige verjaardag gevierd bij Twentse Bierbrouwerij in Hengelo. Geweldige locatie en de muziek TOP verzorgd door DJ René. Een paar weken voor 't feest nam René al de muziekkeuze en de wensen door. Op de avond zelf is hij heel goed in staat om het publiek aan te voelen en de muziek hierop aan te passen. Lekker rustig beginnen met lounge muziek en daarna 't dak eraf met een volle dansvloer. René super bedankt voor deze onvergelijkelijke avond!


Door: Carola en Michel Meester, Amsterdam / Blomac zuid Frankrijk

Onderwerp: Bruiloft 8 september 2018

Heel veel dank aan DJ René!! Hij heeft er een top-feest van gemaakt bij onze bruiloft in Zuid-Frankrijk! De dansvloer stond de hele avond vol en iedereen heeft een fantastische avond gehad. Het contact met de DJ vooraf was ook heel goed en er werd heel flexibel meegedacht. We kijken terug op een geweldige dag!!


Door: Thea en Rob Rob de Ruiter, De Houtmaat Hengelo

Onderwerp: Bruiloft 10 augustus 2018 

DJ René draaide op onze buitenbruiloft, wat een geweldige kerel! Precies de juiste muziek, goede interactie met de gasten. Gewoon superfeest gehad. Chapeau! 


Door: Charissa - De jaargetijden Enschede

Onderwerp: Bruiloft 29-6-2018

Werkelijk een geweldig feest bij Parklocatie de Jaargetijden. We hadden wel een beetje angst dat de gasten buiten zouden staan vanwege het warme weer maar dankzij DJ René stond de dansvloer vanaf het eerste moment vol. René voelde de gasten goed aan en speelde super goed in op de vraag van de mensen, waardoor iedereen een top feest heeft beleeft!

Wij en onze gasten hebben genoten! Nogmaals bedankt.

Dennis en Charissa.


Door: Antoinet en Johan Bos  - De Houtmaat Hengelo

Onderwerp: Twee in een feest!

Gisteren m'n verjaardag plus het afscheids feest van Snelbuffet Bos gehad bij de Houtmaaat in Hengelo. 'n top feest gehad met DJ René ! Muziek van alle tijden René, de stemming zat er goed in! Zelf de polonaise kwam geheel spontaan tot stand, die ik eigenlijk niet wilde René. Nogmaals bedankt René en tot de volgende polonaise.


Door: Dennis Groenewegen - Deurningen

(Afkomstig van Google 15 juni 2018)

Voor mijn vader zijn 50e verjaardagsfeest hadden we Rene als DJ. Mede dankzij Rene hebben wij een onvergetelijke avond/nacht gehad. 


Door: Luc E. - Het Zalmhuis Rotterdam

Onderwerp: Weddingparty (22-juni-2018)

We hadden Dj René bij een feest in Hengelo ontmoet. We waren blij dat hij op onze bruiloft in Rotterdam kon gaan draaien. Dat heeft hij top gedaan! De nummers waren mooi afwisselend en van verschillende stylen en tijden. Perfect geschikt voor een bruiloft. En met de kersverse nieuwe speakers was het geluid voor de 300+ feestgangers een knallend succes.

Kortom DJ René is een goed idee!


Door: Esther Even  - De Houtmaat Hengelo

Onderwerp: Sarah / trouwfeest :) 13 juli 2018 

mijn sarahfeest inclusief ceremonieel trouwen op de Houtmaat te Hengelo. Rene is in staat geweest om vanuit het voorgesprek zorgvuldig tegemoet te komen aan mijn wensen in de voorbereiding. Erg behulpzaam en meedenkend . Hij wist op elk moment de juiste muziek in te zetten en heeft van mijn " witte" 50 feest een echt dansfeest weten te creëren. De dansvloer stond vol en oh wat vond ik het jammer dat er een einde moest komen aan de muziek ...en met mij vele anderen . We hadden nog uren door kunnen gaan. Rene bedankt voor je onvergetelijke bijdrage aan mijn zomerse 50 " trouw" feest om nooit te vergeten, van Esther Even Hengelo


Door: Jody van den Berg - Joubert Toernooi 2018

Wij vonden dat je ons een geweldige middag/ avond hebt verzorgd! De afstemming van je muziek keuze op het publiek had een zeer positieve invloed op de stemming. Daarbij je medewerking als DJ en je professionele apparatuur voor het benefiettoernooi zegt veel over jou als mens achter de DJ.

Rene, super veel dank namens de organisatie van het Joubert toernooi 2018 en hopen dat wij in de toekomst nog wat voor elkaar kunnen betekenen.


Door: Lieneke Berends

Datum: 5 november 2017 

René, Mede dankzij jou hebben we zaterdag een geweldig feest gehad... enorm bedankt!!!


Door: Loes en Edwin - de Ontmoeting Hengelo

Onderwerp: Samen 100 jaar

Wij hebben een topfeest gehad bij Paviljoen de Ontmoeting met René als DJ.
Hij heeft er met zijn swingende muziekkeuze en hollandse hits op het juiste moment, voor gezorgd dat iedereen een geweldige avond heeft gehad.
Nogmaals bedankt René !!


Door: Herman en Manuele Rensen - erve het Hulsbeek Oldenzaal

(Afkomstig van Google)

 DJ Rene was onze DJ op ons huwelijksfeest, wat zijn we blij dat we voor hem hebben gekozen! Mede door hem werd het een onvergetelijke avond! Wat een feest! Groetjes Herman en Manuele 


Door: Orcar van Rijn - Thuislokatie Hengelo

Onderwerp: Heerlijk Harmelink

Feestje in de tuin, "50 plus 25 jaar" en gezellige muziek tot in de late ( eigenlijk vroege) uurtjes. Rene bleef op z'n post en loodste ons door de 70- 80 jaren heen en eindigde muzikaal bij onze oosterburen.... Wij genoten, gasten genoten !!


Door: Jan Willems en vrienden 

Onderwerp: De Appel

Hallo DJ. Wij waren afgelopen zaterdag in de Appel en waren blij verrast door de goede muziek keuze. Azymuth, Positive Force en andere geweldige muziek kwam voorbij. Lekkere muziek voor ons 40 plussers. Wij komen binnenkort zeker weer een avond biertjes drinken en muziek luisteren.


Door: Nano Verburg:  

Afkomstig van Google

Wij hebben DJ Rene eerder gezien op een feest van vrienden en dat was een echt feest. Mijn vrouw en ik zijn dit jaar beiden 50 geworden en hebben een feest gegeven met DJ Rene. We hebben de muziekkeus aan hem overgelaten en het was een super avond die we nooit zullen vergeten en waar nog steeds iedereen over praat