Prijslijst
Per 1 januari 2019

DJ optreden incl. licht & geluidsapparatuur

Op basis van 5 uur (standaard)

€495

Extra set luidsprekers

Een groot feest? 150+ 

€100

Verhuur geluidsapparatuur

2 Electro Voice Tops - 1 Sub (1 dag)

€150

Snappshot (normaal €135,00)

Party app. Tot 100 personen

€100

Snappshot (normaal €195,00)

Party app. Tot 200 personen

€150

DJ optreden

Indien alles, van muziek tot licht tot geluid aanwezig is op de locatie!

€350

Het licht en geluidspakket bestaat standaard uit 2 Electro Voice tops, 1 Electro Voice Sub. 1 of 2 rookmachines, 4 led par's op statief, 2 movingheads en 4 uplights (accu packs).

Voor een DJ optreden op uw feest kunt u kiezen voor de eerste optie (standaard). Een gemiddeld feest duurt maximaal 5 uur. Mocht het iets uitlopen (max. 1 uur) dan zijn hier geen extra kosten aan verbonden. 

Weet u vooraf dat uw feest langer gaat duren? bijvoorbeeld een dag en een avond bruiloft, of een bedrijfsfeest dan zijn de extra kosten €50,00 per uur.

Reiskosten: Indien de afstand 40 km of meer is dan worden er reiskosten gerekend van €0,30 cent per gereden km.


Gun jouw (bedrijfs) feest of de mooiste dag van jouw leven de allermooiste herinnering. Met Snappshot is elke gast fotograaf en worden ieders individuele belevingen gebundeld tot een fraai visueel souvenir. Dit is het meest persoonlijke feestfoto's die je ooit hebt gezien. Prachtig voor nu, onvergetelijk voor later!

Wat is Snappshot?

Hou jij van leuke feesten en mooie foto's? Wij ook! Aangenaam, Snappshot brengt jouw bruiloft, evenement, bedrijfsfeest of feest naar the next level. Waarom? Omdat we dat supergaaf vinden! Hoe we dat doen? Breng elk event in extase met onze interactieve foto-app. Foto's zijn geweldig en een prachtige herinnering aan een fijne tijd samen. Gun deze geluksmomentjes het allerbeste met onze slimme app en laat iedereen meegenieten. Jouw selfies en partypics zijn niet langer alleen maar zichtbaar op jezelf maar worden gedeeld met iedereen, op een groot scherm! 

Het gebruik van je smartphone op een feest is gezelliger dan ooit! Het enige wat je nodig hebt voor de volledige Snappshot-ervaring is een scherm, een smartphone en een vleugje creativiteit. De fotofeed ververst zichzelf automatisch wanneer de gasten aan het fotograferen zijn geslagen; voeg er leuk commentaar aan toe en voila. Daar is die extase! Snappshot: de wegwerpcamera van de 21ste eeuw.

DJ René is Snappshot partner. Als jij DJ René boekt voor een feest dan kun je tegen een gereduceerd tarief de Snappshot app als extra optie erbij nemen. Het is absoluut de moeite waard! want jouw gasten maken zelf de mooiste herinneringen :) Zie ook www.snappshot.party/nl/

Let op! Check vooraf of jouw feestlocatie beschikt over een beamer met een scherm. Dit is wat wij nodig hebben om Snappshot te kunnen gebruiken.


Vanaf 1 januari 2019 is het BTW tarief 9% - Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.  Verhuur van uitsluitend licht- en/of geluidsapparatuur en Snappshot valt onder het 21% BTW tarief.


Last update 24 november 2019