Diensten

Onze diensten

Wilt u zakelijk en/of privé een stijlvol feest/evenement (zowel voor kleine als grote gezelschappen) organiseren op een mooie locatie, maar u weet niet hoe, wat of waar? Neem dan contact met ons op om geheel vrijblijvend de (creatieve) mogelijkheden te bespreken. Wij adviseren u graag en zullen u helpen om samen van uw feest een exclusief en geweldig feest te maken die u en uw genodigden nog lang zal heugen!

DJ op iedere lokatie

Wij kunnen op bijna iedere locatie voor u draaien. Of het nu in een discotheek is, bij u thuis, een tuinfeest in uw achtertuin of juist op plekken waar u niet aan denkt zoals rondvaartboten, oude fabriekshallen, het park bij u om de hoek etc. Wij kunnen met een aggregaat (voor mobiele stroomvoorziening) op iedere locatie (mits dit is toegestaan) uw muziek/geluid verzorgen.

Van platenspeler naar computer

Vroeger draaide iedere DJ uit een koffer vol met (maxi) singles. Tegenwoordig hebben we het gemak van een computer waarmee de DJ van nu kan beschikken over zeer grote hoeveelheden muziek. Daarnaast mogen we stellen dat ook de kwaliteit van het geluid daarmee een enorme sprong heeft gemaakt. Ook DJ René draait volledig digitaal en door de compactheid van dit sound-systeem is hij zelfs op kleine plekken makkelijk inzetbaar.

Geluid (ook verhuur)

Standaard draaien wij met 2 of 4 luidsprekers welke desgewenst op statief geplaatst kunnen worden. Het betreft hier 15" 2weg / 400 watt "actieve" speakers van Elektro Voice welke uitermate geschikt zijn voor feesten in zalen tot ongeveer 300 personen. Dit soundsystem is ook geschikt om buiten te gebruiken voor bijvoorbeeld een modeshow. Zoals aangegeven hebben wij ook grotere systemen, waarmee u grote zalen en/of feesttenten van geluid kunt voorzien tot onze beschikking. Dit zijn geluidssystemen die aangepast dienen te worden aan de locatie. Daarom kunnen wij hiervoor uitsluitend een offerte aanbieden na een eerste gesprek over het aantal mensen, de ruimte etc. Neem hiervoor contact met ons op via het contact formulier of bel ons.